‌

رادوسلاو سیکورسکی، وزیر امور خارجه لهستان، روز چهارشنبه اعلام کرد که لهستان از راهکار دو کشوری برای تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی حمایت می کند.

به گزارش مشرق به نقل از "الجزیره انگلیسی" وی گفت: «ما از تلاش‌های نماینده عالی اتحادیه اروپا و سایر کشورهایی که معتقدند به راه‌حلی پایدار و بلندمدت (برای حل مساله فلسطین) نیاز است، حمایت خواهیم کرد.»

وی ادامه داد: ما معتقدیم که چنین راه حل پایدار و بلندمدتی تشکیل دو کشور خواهد بود.

به گزارش ایرنا، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به تصمیم نروژ، ایرلند و اسپانیا برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین گفت که برای تقویت یک موضع مشترک در اتحادیه تلاش خواهد کرد.

جوسپ بورل روز چهارشنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: من تصمیم دو کشور عضو اتحادیه اروپا – ایرلند و اسپانیا – به همراه نروژ را درباره به رسمیت شناختن کشور فلسطین مد نظر قرار دادم.

وی افزود که برای تقویت موضع مشترک اتحادیه اروپا «در چارچوب سیاست خارجی و امنیتی مشترک و همچنین بر اساس راه حل دو دولتی» به طور بی‌وقفه تلاش خواهد کرد.

ساعاتی پیش دولت‌های نروژ، اسپانیا و ایرلند اعلام کردند ۲۸ مه (هشتم خرداد) کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت. یوناس گار استور نخست وزیر نروژ با بیان اینکه جنگ در غزه موجب تضعیف تشکیلات خودگردان فلسطین شده است، هدف از شناسایی کشور مستقل فلسطین را تقویت رام‌الله توصیف کرد.

مایکل مارتین وزیر امور خارجه ایرلند هم تصمیم این کشور را حمایت از راه حل موسوم به دو دولتی خواند و گفت : «چاره‌ای جز آغاز روند مذاکرات سیاسی وجود ندارد و همگان باید برای پایان جنگ در غزه تلاش کنند».

مارتین که با شبکه خبری الجزیره مصاحبه می‌کرد، افزود: «به‌رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین مهم بوده به خصوص که کابینه نتانیاهو در راستای تضعیف راه حل دو دولت گام برداشته است. برخی کشورهای اروپایی دیگر نیز به طور جدی به دنبال به‌رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی بوده و به این مسیر خواهند پیوست».

در همین حال، گزارش‌ها حاکیست که تماس بین ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت در خصوص شناسایی کشور مستقل فلسطین افزایش یافته است. این کشورها ۲۲ مارس (۳ فروردین۱۴۰۳) در بیانیه مشترکی اعلام کردند که در زمینه برداشتن اولین گام‌ها برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین به توافق رسیده‌اند.

این درحالیست که نشست شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا نیز هفته آینده برگزار خواهد شد و بررسی آینده روابط با رژیم صهیونیستی در سایه عملیات نظامی این رژیم در رفح، در دستور کار شورا قرار دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۳
    0 0
    ممنون از کشور لهستان
  • US ۱۰:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۳
    0 0
    لعنت بر اصلاح طلبان سرمایه اسرائیل در ایران
  • US ۱۰:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۳
    0 0
    لعنت بر اصلاح طلبان سرمایه اسرائیل در ایران
  • IR ۱۷:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۳
    0 0
    اونچه در این لحظه مهمه روی زمین و در حین جنگه . این صحبتهای دوکشوری یه موصوع دیپلملتیک هست و هیچ تاثیری بر روند جنگ نمیزاره . بعدها و برای دهه ها روش بحث خواهند کرد . اشتباه مرگبار حماس این بود ، فکر میکرد پدیده جنگ رو میتونه با دیپلماسی و تبلیغات خاتمه بده .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس